PRIVACYVERKLARING

Het verheugt ons dat u interesse heeft in onze websites. Wij nemen het beschermen van uw privacy zeer serieus. Daarom geven we hieronder uitgebreide informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan

1. Algemeen

Deze privacyverklaring licht de gebruikers van de websites www.zugspitzarena.com, angebote.zugspitzarena.com, offerte.zugspitzarena.com, packages.zugspitzarena.com, dovolena.zugspitzarena.com en www.magnet-zugspitze.com (hierna: 'website') in over de manier, de omvang en de doelen waarvoor TOURISMUSVERBAND TIROLER ZUGSPITZ ARENA, Schmiede 15, 6632 Ehrwald (hierna: 'exploitant') persoonsgegevens verzamelt en gebruikt.

Persoonsgegevens (bijvoorbeeld naam, e-mailadres, telefoonnummer enz.) worden door de exploitant alleen op rechtmatige manier verwerkt en doorgegeven, met name voor het uitvoeren van contractuele verplichtingen, op basis van gerechtvaardigde belangen van de exploitant of op basis van instemming van de gebruiker.

Voor zover de rechtmatigheid voor een concreet geval van gegevensverwerking afhangt van de instemming van de gebruiker, kan deze te allen tijde (ook gedeeltelijk) worden herroepen door middel van een e-mail aan info@zugspitzarena.com. Dit kan het functioneren van de op deze website aangeboden content beïnvloeden.
Daarbij heeft de gebruiker recht op informatie over de persoonsgegevens die op hem/haar betrekking hebben, op correctie of verwijdering van de persoonsgegevens, evenals op beperking van of bewaar maken tegen de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens. De gebruiker kan deze rechten doen gelden door een schriftelijk verzoek met relevant persoonlijk identificatiebewijs te sturen aan Tourismusverband Tiroler Zugspitz Arena, z.B. Datenschutzbeauftragten, Schmiede 15, 6632 Ehrwald, Österreich.

Tot slot heeft de gebruiker recht om een klacht in te dienen bij de Oostenrijkse gegevensbeschermingsautoriteit (Datenschutzbehörde - Hohenstaufengasse 3, 1010 Wien, dsb@dsb.gv.at, www.dsb.gv.at).
De verantwoordelijke persoon voor gegevensbescherming bij de exploitant is de heer Anton Greil (Ing.). Voor vragen over het verzamelen, verwerken of gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken om informatie, correctie, blokkering, of verwijdering van gegevens, evenals voor het intrekken van gegeven instemmingen of bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van uw gegevens kunt u zich richten aan een medewerker van Tiroler Zugspitz Arena, de heer Herrn Dipl. Ing. Matej Kurzweil, m.kurzweil@zugspitzarena.com.

De rechtmatigheid van de gegevensverwerkingen is gebaseerd op de Oostenrijkse gegevensbeschermingswet en de Europese Verordening Gegevensbescherming (EU) 2016/679 (AVG). De rechtsgrondslag wordt bij alle onderstaande verwerkingen steeds concreet aangegeven.

Ongeacht de onderstaande informatie ten aanzien van verwijdering bij de individuele gegevensverwerkingen vervalt het recht op verwijdering voor zover het gebruik van de te verwijderen persoonsgegevens voor andere rechtmatige verwerkingen (bijvoorbeeld zelfpromotie) in overeenstemming met deze privacyverklaring worden gebruikt.

2. De website

De exploitant slaat elke keer dat iemand deze website gebruikt de volgende gegevens op: naam van de opgeroepen website, opgevraagde gegevens, datum/uur, overgedragen datavolume, melding over succesvol downloaden, soort en versie van de browser, besturingssysteem, eerder bezochte websites en IP-adres.

Door deze website te gebruiken, stemt de gebruiker, in overeenstemming met artikel 6, paragraaf 1a van de AVG, in met het kortstondig opslaan van het IP-adres van het eindapparaat. Dit is vereist om de inhoud van de website ter beschikking te stellen. Het IP-adres van de gebruiker wordt na het gebruik van de website verwijdert.

De exploitant gebruikt de hiervoor vermelde gegevens alleen voor statistische doeleinden die verbandhouden met het aanbod van het bedrijf.

3. Gebruik van SSL-encryptie

Om de door u verstrekte gegevens zo goed mogelijk te beschermen maken de websitebeheerders gebruik van SSL-encryptie. Verbindingen die op deze manier zijn versleuteld, herkent u aan de prefix 'https://' in de websitelink in het adresdeel van uw browser. Niet-versleutelde websites worden aangegeven met 'http://'.
Alle gegevens die u op deze website verstrekt - bijvoorbeeld bij verzoeken of bij inloggen - kunnen dankzij de SSL-encryptie niet door derden worden gelezen.

4. Zelfpromotie

In overeenstemming met artikel 107 par. 3 van de Oostenrijkse telecommunicatiewet en met artikel 6, par. 1f van de AVG, behoudt de exploitant zich het recht voor de volgende gegevens, aanhef, voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, straat, postcode, land, langdurig op te slaan voor marketingdoeleinden en deze te gebruiken voor het per post of e-mail verzenden van aanbiedingen en informatie over diensten en producten van de exploitant. De gebruiker kan bezwaar maken tegen de verwerking van zijn/haar gegevens voor dit doel op het moment dat deze informatie wordt verzameld en op elk willekeurig moment daarna, door een e-mail te sturen aan: info@zugspitzarena.com.

5. Gebruikersaanvragen/contact per e-mail

Wanneer contact wordt opgenomen met de exploitant (bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail) worden de volgende gegevens van de gebruiker opgeslagen om de aanvraag te kunnen verwerken en voor het geval er vervolgvragen komen: aanhef, voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, straat, postcode, land, evenals gegevens over de aanvraag (bijvoorbeeld gewenste periode voor het verblijf, soort accommodatie enz.).
De op deze manier verzamelde gegevens zal de exploitant, binnen 12 maanden nadat de aanvraag volledig is verwerkt, opslaan en vervolgens verwijderen.
De exploitant zal de door de gebruiker verstrekte persoonsgegevens alleen verwerken en gebruiken voor zover dit nodig is voor het verwerken van de aanvraag en het uitvoeren van de aangevraagde prestatie.
In het kader van deze gegevensverwerking draagt de exploitant de verzamelde persoonsgegevens over aan de volgende derde partij (gegevensverwerker):

  • Feratel Media Technologies AG, Maria-Theresien-Straße 8, 6020 Innsbruck, Österreich
  • SAINT ELMO’S Management GmbH & Co. Beteiligungs KG, Kaulbachstr. 4, 80539 München, Deutschland
  • PlusServer GmbH, Hohenzollernring 72, 50672 Köln, Deutschland
  • Outdooractive GmbH, Bayerhamerstraße 47, 5020 Salzburg, Österreich
  • General Solutions Steiner GmbH, Bruggfeldstrasse 5/III, 6500 Landeck, Österreich
  • Elements.at New Media Solutions GmbH, Gusswerk Halle 6, Söllheimerstraße 16, 5020 Salzburg, Austria
  • Diewebsigner.com GmbH, Silberleithen 4, 6633 Biberwier, Österreich
  • Intermaps Software AG+GmbH, Schönbrunner Straße 80/6, 1050 Wien, Österreich
  • Seebacher Group IT & Marketing Services, Waidach 148, 5421 Adnet, Österreich
  • ProMedia Kommunikation GmbH, Maximilianstraße 9, 6020 Innsbruck, Österreich
  • Regiondo GmbH, Grafingerstraße 6, 81671 München, Deutschland
  • G.A. Service GmbH, Siezenheimer Straße 39, 5020 Salzburg, Österreich
  • re.think Consulting GmbH, Am Tabor 36, 1020 Wien, Österreich
  • Mitgliederbetriebe des TVBs Tiroler Zugspitz Arena, siehe: https://booking.zugspitzarena.com/zugspitzarena/de/accommodation/list?customHeader=true&lkcs=design2

In overeenstemming met artikel 6, paragraaf 1b van de AVG is de gegevensverwerking nodig voor de uitvoering van het contract of het doorvoeren van precontractuele maatregelen.

6.  Informationsverpflichtung von vermittelten Buchungsvorgängen an die Abgabenbehörde

Der TVB ist als Betreiber einer Buchungs- und Vermittlungsplattform gemäß § 18 Abs. 11, 12 UStG seit 01.01.2020 verpflichtet, Aufzeichnungen über die über die Buchungs- und Vermittlungsplattform vermittelten Buchungsvorgänge zu führen und einmal jährlich, abhängig vom Jahresumsatz, auf Anforderung oder automatisch, an die Abgabenbehörde zu übermitteln. Eine Übermittlung erfolgt einmal jährlich automatisch, wenn der Jahresumsatz der Buchungsplattform 1.000.000 Euro übersteigt.

Zu diesem Zweck werden gemäß § 4 Sorgfaltspflichten-UStV

  1. Name, Postadresse und Email-, Website- oder andere elektronische Adresse des Vermieters
  2. Mehrwertsteuer-Identifikationsnummer oder nationale Steuernummer des Vermieters, falls erhältlich
  3. Bankverbindung oder Nummer des virtuellen Kontos des Vermieters, falls erhältlich
  4. In Bezug auf die Leistung:
    a) Beschreibung der Leistung
    b) das dafür bezahlte Entgelt (= Umsatz, der über die Plattform erzielt wird)
    c) Standort des Beherbergungsbetriebes
    d) Buchungszeitraum, falls bekannt, sonst Buchungsdatum
    e) falls erhältlich, eine einmalig vergebene Transaktionsnummer

aufgezeichnet und vom Ende des Jahres an, in dem der Umsatz bewirkt wurde, 10 Jahre lang aufbewahrt.

Die Rechtmäßigkeit dieser Verarbeitung stützt sich auf § 18 Abs. 11, 12 UStG in Verbindung mit Art. 6 Abs. 1 lit. c DSGVO (Erfüllung einer rechtlichen Verpflichtung).

7. Persoonsgegevens en hoe ze worden gebruikt

Persoonsgegevens worden opgeslagen in onze database. Daarbij worden automatisch gegevens in onze logbestanden opgeslagen die we tijdens uw bezoek van uw browser ontvangen. Dat betekent dat het IP-adres bekend is en er een cookie wordt geplaatst. Dit cookie garandeert dat bijvoorbeeld de afwikkeling van een boeking of een bestelling naar behoren kan plaatsvinden.
Wij behouden ons het recht voor om geaccumuleerde algemene demografische gegevens met onze partners te delen voor statistische doelen. Deze gegevens bevatten geen enkele informatie die met een bepaalde persoon kan worden geassocieerd.

8. Links en ingebedde externe inhoud zoals bijvoorbeeld iFrames.

Deze website bevat links naar andere sites. Houd er rekening mee dat wij geen verantwoording nemen voor de gegevensbeschermingspraktijken van die andere sites, noch de daarop gepubliceerde inhoud. De richtlijnen voor gegevensbescherming die van toepassing zijn op de ingebedde links en externe inhoud kunnen steeds op de overeenkomstige website worden gevonden, of ze kunnen worden opgeroepen met behulp van de links onderaan de iFrames. We wijzen u er in het bijzonder op dat door het gebruik van ingebedde kaartdiensten onder bepaalde omstandigheden een profilering kan ontstaan waarbij de gegevensbescherming ook geldt voor gegevensverwerkers die hiermee verbonden zijn via externe links, iFrames en middelen. 

Webcam Player / Live-Stream
Auf der Unterseite (https://www.zugspitzarena.com/de/Info-Service/Webcams) wird in einem Player ein Live-Stream der an den Standorten angebrachten Webcams zur Verfügung gestellt (Standorte: Golfplatz 6631 Lermoos, Grubigstein 6632 Lermoos, Jägerhaus 6621 Berwang, Ehrwalder Alm, 6632 Ehrwald). 
Verantwortlich für diesen ist die wetter.com GmbH, Reichenaustr. 19a, 78467 Konstanz (wetter.com). Wenn Sie die genannte Unterseite aufrufen oder den Player nutzen, werden Informationen über die Benutzung der Website einschließlich Ihrer IP-Adresse an wetter.com übertragen. Dies geschieht zur Anzeige der gewünschten Live-Cam Ansicht in Form der Bereitstellung des Startbildes und des Live-Streams.
Die Datenverarbeitung erfolgt dabei zur gewünschten technischen Bereitstellung des Players und im Interesse einer für Sie nützlichen Erfahrung unseres Online-Angebotes und somit zur Vertragserfüllung (Art. 6 Abs. 1 lit. b DSGVO) bzw. auf Grundlage berechtigter Interessen im Sinne von Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO.
Die Datenschutzerklärung von wetter.com finden Sie unter https://www.wetter.com/datenschutz/adsb/.

9. Bewerber

Die im Zuge einer Bewerbung übermittelten Kontaktdaten und Bewerbungsunterlagen werden von uns zum Zweck der Auswahl geeigneter Kandidaten für ein Dienstverhältnis elektronisch verarbeitet.

Im Falle einer Absage werden die Bewerbungsunterlagen nur in Evidenz gehalten, sofern Sie dazu einwilligen.

10. Andere vormen van informatie verzamelen

Van tijd tot tijd verzamelt onze website bezoekersgegevens door middel van tijdelijke acties zoals bijvoorbeeld prijsvragen, enquêtes enz. Deelname aan deze acties is vrijwillig, dus de bezoeker kan zelf beslissen of hij/zij de persoonsgegevens wel of niet wil verstrekken. Deze gegevens kunnen bestaan uit persoonsgegevens (zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer, demografische gegevens (bijvoorbeeld postcode, leeftijdsgroep), of andere gegevens. De gegevens worden gebruikt om de bezoekers de gevraagde dienst te kunnen verlenen. Informatie die via enquêtes wordt verzameld wordt aangewend voor het verbeteren van onze website en diensten.

11. Prijsvragen

Bij deelname aan op deze website aangeboden prijsvragen worden persoonsgegevens verzameld zoals aanhef, voor- en achternaam, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer, straat, postcode, land en geboortedatum.
Door deelname aan een prijsvraag stemt de gebruiker, in overeenstemming met artikel 6, paragraaf 1a van de AVG, ermee in dat de door hem/haar verstrekte persoonsgegevens door de exploitant mogen worden opgeslagen en gebruikt mogen worden voor de uitvoering van de prijsvraag, in het bijzonder voor het toekennen en bevestigen van deelname aan iedere deelnemer en voor het bepalen en informeren van de winnaars.
De hiervoor genoemde persoonsgegevens worden gedurende de looptijd van de prijsvraag en - voor de verwerking van mogelijke aanspraken op prijzen en schadevergoedingen - voor maximaal 40 maanden daarna opgeslagen en vervolgens verwijderd.
Door deelname stemt de gebruiker ermee in dat in het geval deze wint, zijn/haar naam op de website wordt vermeld.

12. Nieuwsbrief

Als een gebruiker zich abonneert op de nieuwsbrief van de exploitant worden persoonsgegevens van de gebruiker, te weten aanhef, voor- achternaam en e-mailadres verzameld en verwerkt. De gebruiker ontvangt dan tot één maal per week een gepersonaliseerde e-mail met informatie die op zijn/haar behoeften aansluit en met aanbiedingen van de exploitant (nieuwsbrief).
Door zich op de nieuwsbrief te abonneren, stemt de gebruiker, in overeenstemming met artikel 6, paragraaf 1a van de AVG, ermee in dat zijn/haar gegevens mogen worden gebruikt voor het regelmatig opsturen van de nieuwsbrief.
Voor de registratie wordt de zogenaamde 'double-opt-in'-procedure gebruikt. Na aanmelding ontvangt de gebruiker op het door hem/haar aangegeven e-mailadres een bevestigings- en autorisatie-e-mail met het verzoek om op de daarin vermelde link te klikken. Dit zorgt ervoor dat alleen de gerechtigde gebruiker van het aangegeven e-mailadres zich voor de nieuwsbrief kan aanmelden.
De gebruiker kan zich op elk willekeurig moment afmelden voor de nieuwsbrief. Aan het einde van elke nieuwsbrief bevindt zich een link waarmee de gebruiker zich kan afmelden. Anderzijds kan de gebruiker zich ook afmelden door een e-mail te sturen aan info@zugspitzarena.com of marketing@zugspitzarena.com. Na afmelding voor de nieuwsbrief worden de persoonsgegevens van de gebruiker binnen vier maanden uit de adreslijst voor de nieuwsbrief verwijderd.

13. Socialemedia-plug-ins

Op de website maakt de exploitant gebruik van zogenaamde 'ingebedde' socialemedia-plug-ins (interfaces naar socialemedianetwerken). Bij het bezoek aan de website maakt het systeem op basis van de sociale media waarmee de plug-ins zijn geassocieerd een verbinding met het betreffende socialemedianetwerk en draagt gegevens over (IP-adres, bezoek van de website, enz.).
De gegevensoverdracht vindt plaats zonder toedoen en buiten de verantwoordelijkheid van de exploitant. De gebruiker kan deze gegevensoverdracht verhinderen door voor het bezoek aan de website uit te loggen uit de betreffende socialemedianetwerken. Alleen als een gebruiker is 'ingelogd' kan het socialemedianetwerk specifieke gegevens uit het activiteitenprofiel van de gebruiker verkrijgen via automatische gegevensoverdracht.
De automatisch overgedragen gegevens worden uitsluitend gebruikt door de beheerders van de socialemedianetwerken en niet door de exploitant. Meer informatie hierover, onder andere ook over de inhoud van de gegevensverzameling door de socialemedianetwerken, kan rechtstreeks worden verkregen van de website van het betreffende socialemedianetwerk. Daar kunnen ook de privacy-instellingen worden aangepast.
De met de website verbonden socialemedianetwerken zijn: 

Die auf der Website eingebundenen sozialen Netzwerke sind:

Facebook ('vind ik leuk')
Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, CA, 94304, Verenigde Staten
Ga voor meer informatie naar: https://de-de.facebook.com/policy.php.

Twitter 
Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, Verenigde Staten
Ga voor meer informatie naar:  https://twitter.com/privacy?lang=de.

Google („+1“)
Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten
Ga voor meer informatie naar:  http://www.google.com/intl/de_ALL/policies/terms/.

Instagram
Instagram, LLC Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Verenigde Staten
Ga voor meer informatie naar:  https://help.instagram.com/155833707900388.

14. Cookies

Om de bezoekervaring op onze websites aantrekkelijk te maken en het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken, gebruiken we op verschillende websites zogenaamde cookies. Onder cookies worden verstaan informatiebestanden die door een website op het eindapparaat van de gebruiker worden opgeslagen. Het doel van de cookies is het opslaan van gegevens waarop later een beroep kan worden gedaan. Ze kunnen niet gebruikt worden om andere gegevens op het eindapparaat te lezen. Websites zetten vooral cookies in om eerder gebruikte gebruikersinstellingen weer opnieuw toe te passen, het verloop van gebruikersaanvragen te begrijpen of het gedrag van de gebruiker te analyseren.
Ook zonder cookies kan de website worden gebruikt. De gebruiker kan in zijn/haar browser het opslaan van cookies deactiveren, op bepaalde websites beperken, of de browser zo instellen dat hij/zij een melding krijgt voordat een cookie wordt opgeslagen. De gebruiker kan met behulp van de gegevensbeschermingsfuncties van de browser te allen tijde de cookies van de harde schijf van het eindapparaat verwijderen. In dit geval kunnen de functies en de gebruiksvriendelijkheid van de website worden beperkt.
De rechtsgrondslag voor gegevensverwerking in het kader van cookies wordt gevormd door de instemming van de gebruiker via de cookiebanner.

15. Nutzung von YouTube

Unsere Webseite nutzt Plugins der von Google betriebenen Seite YouTube. Betreiber der Seiten ist die YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Wenn Sie eine unserer mit einem YouTube-Plugin ausgestatteten Seiten besuchen, wird eine Verbindung zu den Servern von YouTube hergestellt. Dabei wird dem Youtube-Server mitgeteilt, welche unserer Seiten Sie besucht haben. Wenn Sie in Ihrem YouTube-Account eingeloggt sind ermöglichen Sie YouTube, Ihr Surfverhalten direkt Ihrem persönlichen Profil zuzuordnen. Dies können Sie verhindern, indem Sie sich aus Ihrem YouTube-Account ausloggen. Weitere Informationen zum Umgang von Nutzerdaten finden Sie in der Datenschutzerklärung von YouTube unter http://www.google.de/intl/de/policies/privacy

16. Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. ('Google'), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten. Google Analytics gebruikt cookies die het mogelijk maken te analyseren hoe de gebruiker de website gebruikt.
De door het cookie aangemaakte gegevens over het gebruik van deze website (inclusief het IP-adres van de gebruiker) worden overgedragen aan een server van Google in de Verenigde Staten en daar gedurende een periode van 26 maanden opgeslagen. Op het overdragen van persoonsgegevens naar de Verenigde Staten is een geschiktheidsbesluit van de Europese Commissie van toepassing.
Google zal de overgedragen gegevens in opdracht van de exploitant gebruiken om het gebruik van de website door de gebruiker te analyseren, om rapporten over de websiteactiviteiten samen te stellen en om andere diensten te verlenen die verband houden met het gebruik van de website en het internet.
Indien nodig zal Google deze gegevens aan derden overdragen voor zover dit door de wet wordt voorgeschreven of voor zover derden deze gegevens in opdracht van Google verwerken.
In geval dat de IP-anonimisering op deze website is geactiveerd, zal Google het IP-adres binnen de Europese Unie of in de Europese Economische Ruimte van tevoren inkorten. Alleen in uitzonderingsgevallen wordt het volledige IP-adres overgedragen aan een server van Google in de Verenigde Staten en daar ingekort. Op deze website is de IP-anonimisering standaard geactiveerd.
De gebruiker kan het opslaan van cookies in het kader van Google Analytics verhinderen door dit zo in te stellen in de browsersoftware. In dit geval kan de gebruiker echter mogelijk niet alle functies van deze website volledig gebruiken. Bovendien kan de gebruiker het vastleggen van de door het cookie aangemaakte gegevens met betrekking tot het gebruik van de website (inclusief IP-adres) door Google verhinderen, evenals het door Google verwerken van deze gegevens, door de via de volgende link verkrijgbare browser-plug-in te downloaden en te installeren: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.
Ga voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming met betrekking tot Google naar http://www.google.com/analytics/terms/de.html.

17. Google Remarketing

Deze website maakt gebruik van Google Remarketing. Google Remarketing is een marketingdienst Google waarmee eerdere bezoekers van de website doelgericht kunnen worden benaderd voor marketingdoeleinden.
Derden, met inbegrip van Google, vertonen reclame-uitingen op veel verschillende websites op het internet. Hiervoor worden cookies opgeslagen op het eindapparaat van de gebruiker en bij een later bezoek aan een andere website gebruikt om reclameboodschappen te tonen op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker op deze website. Hierbij wordt de gebruiker geïdentificeerd via in de webbrowser geplaatste cookies. Met behulp van cookies kan het gedrag van de gebruiker tijdens het bezoek aan de website worden geanalyseerd en vervolgens worden gebruikt voor gerichte productaanbevelingen en interessegerichte marketing.
Als de gebruiker geen op interesse gebaseerde marketingboodschappen wil ontvangen, kan hij/zij door middel van de Ad Display Manager het gebruik van cookies door Google voor deze doeleinden deactiveren en reclame-uitingen in het Google Display-netwerk aanpassen door naar de deactiveringspagina voor Double Click te gaan. Ook kan de gebruiker het gebruik van cookies door derden deactiveren door naar de deactiveringspagina voor netwerkmarketinginitiatieven te gaan of het gebruik van cookies te deactiveren in de browserinstellingen.
Ga voor meer informatie naar:  https://support.google.com/adwords/answer/2453998?hl=de

18. The Trade Desk

Auf unserer Webseite verwenden wir die Technologie von The UK Trade Desk Ltd. (Co. No. 8539108), 10th Floor, 1 Bartholomew Close, London EC1A 7BL, United Kingdom. Von The Trade Desk wird eine in der Werbebranche als Demand Side Platform (DSP) bekannte Technologie angeboten. Vereinfacht bedeutet dies, dass hierdurch digitale Werbekampagnen über eine Vielzahl von Kanälen wie Websites, Apps, Audio-Plattformen und Smart-TVs verwaltet werden können.
Mittels Cookies werden pseudonymisierte Daten und Daten die nicht zur Identifizierung von Einzelpersonen dienen erfasst und an The Trade Desk übermittelt. Hierunter fallen insbesondere, aber nicht ausschließlich Ihre gekürzte und damit pseudonymisierte IP Adresse, Datum und Uhrzeit des Websiteaufrufs, Standort des Geräts, mit dem Sie auf unsere Website zugreifen (z.B. durch das GPS Signal des verwendeten Geräts, Bluetooth oder das WLAN Signal), Seitenaufrufe und Interaktion mit der Seite und der referenzierenden Seite (Referrer). Diese Daten werden an die Demand Side Platform übermittelt und dort mit Ihrer pseudonymen ID verknüpft. Dies geschieht Webseitenübergreifend auf allen Plattformen die diese Technologie einsetzen. Zweck der Datenerfassung und -verarbeitung ist, Ihnen nur Werbeanzeigen auszuliefern, die sich an Ihren bisherigen Interessen orientieren und daher für Sie von höherer Relevanz sind. Ihre personenbezogenen Daten werden vor der Übermittlung an die Demand Side Platform von The Trade Desk pseudonymisiert. Die Daten werden nicht an Dritte weitergegeben und nach einer Speicherdauer von maximal 90 Tagen automatisch gelöscht. Es findet eine Drittlandsübermittlung in die USA statt.
Weiterführende Informationen zu der von The Trade Desk verwendeten Technologie und zum Datenschutz finden Sie unter folgendem Link: http://thetradedesk.com/general/privacy-policy
Bei der Datenerhebung stützen wir uns auf Ihre Einwilligung nach Art. 6 Abs. 1 lit. a EU-DS-GVO zur entsprechenden Datenverarbeitung, die Sie natürlich auch jederzeit mittels Änderung in den Privatsphäre Einstellungen widerrufen können

19. Gebruik van serverlogbestanden

De websitebeheerder of websiteprovider verzamelt gegevens over toegang tot de website en slaat deze op als serverlogbestanden. De volgende gegevens worden op deze wijze vastgelegd:

  • Bezochte website
  • Tijdstip van de toegang
  • Volume van de verzonden gegevens in bytes
  • Bron/verwijzing vanwaar u op de website terechtkwam
  • Gebruikte browser
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Gebruikt IP-adres (indien van toepassing: in geanonimiseerde vorm)

De verzamelde gegevens worden alleen gebruikt voor statistische evaluaties en voor het verbeteren van de website. Desalniettemin behoudt de websitebeheerder zich het recht voor om de serverlogbestanden later te controleren als er concrete aanwijzingen zijn dat er sprake is van gebruik dat in strijd is met de wetgeving.

20. Bezwaar maken tegen marketingmails

Hiermee wordt bezwaar gemaakt tegen het gebruik van contactgegevens die in het kader van de (Duitse) impressumverplichting openbaar zijn gemaakt voor het verzenden van niet uitdrukkelijk aangevraagd marketing- en informatiemateriaal. De exploitanten van de websites behouden zich uitdrukkelijk het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen in geval van ongewenste toezending van marketinginformatie via spam-e-mails.

21. Wijziging van deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen om deze aan te passen aan veranderde wettelijke omstandigheden of bij veranderingen aan de dienst of de gegevensverwerking. Daarom raden wij aan om deze verklaring regelmatig opnieuw te lezen. De wijzigingen zullen niet met terugwerkende kracht in werking treden. De manier waarop vroeger verzamelde gegevens behandeld worden, zal ook niet veranderen. 

22. Verklaring van instemming

Als Tourismusverband Tiroler Zugspitz Arena ontwikkelen wij steeds nieuwe producten, aanbiedingen en diensten voor u als gast. Daarbij streven we ernaar om deze op uw persoonlijke voorkeuren, interesses en levensomstandigheden af te stemmen zodat we u doelgericht vakantie-aanbiedingen kunnen toezenden en u een gepersonaliseerde vakantie-ervaring kunnen geven. Om aan deze behoefte te voldoen willen we u alleen informatie verstrekken die relevant voor is u en daarom is het nodig om bepaalde gegevens te verzamelen en deze bedrijfsintern te analyseren. 
Hiermee geeft u uw uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens en andere gegevens te gebruiken om persoonlijke voorkeuren, interesses en levensomstandigheden te analyseren en erop te anticiperen. Deze gegevens worden alleen bedrijfsintern verwerkt door Tourismusverband Tiroler Zugspitz Arena en worden op basis van deze verklaring van instemming niet doorgegeven aan derden.